Zeven dagen inspiratie

Het initiatief '7 Days of Inspiration' gaat op 3 maart zoveel mogelijk Nederlandse steden duurzaam verbinden. Door MVO-kennis toegankelijk te maken voor het MKB, hands-on maatwerk te leveren en vraag en aanbod op een ludieke manier bij elkaar te brengen.

In Rotterdam organiseert 7 Days of Inspiration op 3 maart het evenement 'De Duurzame Verbinding' voor ondernemers die de stap naar maatschappelijk verantwoord ondernemerschap willen zetten.

Onmisbaar voor ondernemers die willen weten hoe ze voordelen behalen met duurzaam werken, waarom klanten erom vragen en wat de mogelijkheden zijn om energiezuinig en tegen lagere kosten te werken.

MVO
Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) neemt een steeds prominentere plaats in, in het bedrijfsleven en in de samenleving. Ook in de installatiebranche en de bouwsector wordt MVO steeds belangrijker. De Duurzame Verbinding inspireert installatie- en bouwbedrijven en geeft ze gereedschap om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

De bijeenkomst op 3 maart is een goede start. Vanaf 19.00 uur zijn ondernemers welkom in het Innovatie centrum Duurzaam Bouwen (ICDuBo) aan de Heijplaatstraat 1 in Rotterdam voor een avond vol inspiratie en concrete adviezen. De bijeenkomst wordt ondersteund door MKB Nederland, de Kamer van Koophandel en andere landelijke organisaties.

Kennis maken en delen
Tijdens de bijeenkomst kunnen ondernemers duurzame collega-ondernemers leren kennen en krijgen ze de gelegenheid de kracht van het lokale duurzaamheidsnetwerk te gebruiken. Delen van kennis en ervaringen kan bedrijven op weg helpen hun MVO-beleid vorm te geven. Met simpele adviezen, quick wins en waar mogelijk hands-on maatwerk.

Aanmelden via DeDuurzameVerbinding.nl

Deel dit artikel

permalink