CompareMySolar.nl

CompareMySolar.nl is een nieuwe innovatieve website die particulieren helpt bij de oriëntatie op zonnepanelen zonder onnodige offertes aan te vragen.

CompareMySolar biedt binnen vijf minuten een overzicht van zonnepaneelprijzen en lokale installateurs. Op deze manier krijgt een consument gemakkelijk inzicht in wat het juiste systeem is voor zijn eigen dak.

De website werkt met een vijf-stappenplan waarin een klant zijn eigen dak selecteert en vervolgens de potentie voor zonnepanelen te zien krijgt. Er wordt een overzicht getoond van lokale installateurs en zonnesystemen, waarbij niet alleen de prijs, maar ook de opbrengsten, ervaring van de installateur, garanties en systeemspecificaties worden getoond.

Installateurs
CompareMySolar is gratis voor particulieren. Installateurs van zonnepanelen krijgen goed geïnformeerde klanten aangeboden die bewust interesse tonen voor zijn bedrijf en het voorgestelde zonnesysteem. Op deze manier ontstaat er een veel hogere klantconversie dan bijvoorbeeld het opvolgen van een lead waarbij alleen de contactgegevens bekend zijn.

Installateurs hoeven dus veel minder onnodige offertes uit te schrijven en kunnen weer doen waar ze goed in zijn, het installeren van zonnesystemen.

Voor meer informatie: www.CompareMySolar.nl

Deel dit artikel

permalink