Lokaal Duurzaam EnergieBedrijf

BuildDesk is sponsor van het praktijkseminar 'Het succesvol opzetten van een Lokaal Duurzaam EnergieBedrijf (LDEB)'.

BuildDesk wil hiermee de ontwikkeling van lokale energie-initiatieven helpen versnellen. We merken dat door het beschikbaar stellen van onze kennis en kunde meer partijen gaan vragen naar de mogelijkheden, de kansen, de knelpunten, de leerervaringen en de successen van een LDEB.

Alliantiepartners
Het Platform Duurzaam Gebouwd organiseert hiervoor een kwalitatief hoogwaardige bijeenkomst met relevante kennis, ervaringen en een interessant netwerk. En daar dragen we graag aan bij. Ook onze alliantiepartners Eversheds Faasen (juridische kennis over LDEB-organisatievormen) en Metrum Vastgoed (kennis van implementatie van LDEB's) zijn bij de inhoudelijke organisatie van dit seminar betrokken.

BuildDesk is als adviesbureau op het gebied van energie-efficiëntie en duurzaamheid in gebouw en omgeving, betrokken bij het verkennen en opzetten van LDEB's. Tijdens de verschillende ontwikkelingsfasen van een LDEB kan BuildDesk een rol vervullen: verkenning, haalbaarheidstudie, businesscase, businessplan, financiering, oprichting en opstart.

Vragen die tijdens de eerste verkenningsfase aan de orde dienen te komen, behandelt Jeroen Roos tijdens het praktijkseminar: Hoe is de energiemarkt anno nu en zijn de huidige rollen verdeeld. Voor wie, en waar liggen de kansen voor LDEB? Hoe krijg ik de deelnemers? En niet onbelangrijk: Hoe krijg ik de financiering?

Meer informatie over het Praktijkseminar Het succesvol opzetten van een Lokaal Duurzaam EnergieBedrijf

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door BuildDesk Benelux