Naar buiten openend raam

Voor naar buiten openende ramen is het zeer goed isolerende Schüco Raam AWS systeem geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

De dichtingen bieden de hoogste mate van energiebesparing en de ramen zijn handmatig of (optioneel) automatisch te bedienen. Het Schüco Raam AWS biedt een brede keuze aan thermisch geïsoleerde kozijnen en vleugels in verschillende inbouwdiepten en uitvoeringen.

Zo heeft het AWS 70.HI systeem een U-waarde van 1,7 W/m2K. Deze hoge isolatiewaarde wordt bereikt door gebruik te maken van een speciale EPDM dichting in de vleugel en gepatenteerd schuim isolatiemateriaal in de profielen. Het systeemconcept biedt ook vele opties als het gaat om afsluitbare grepen en inbraakwerende voorzieningen in WK2 uitvoering, waarbij de comfortabele en veilige bediening voor de gebruiker of bewoner altijd voorop staat.

Daarnaast kan het uitgerust worden met Schüco TipTronic. Hierdoor kunnen naar buiten draaiende ramen of klepramen individueel bediend worden, eventueel met een afstandsbediening. Ook integratie in een gebouwbeheersysteem is dan mogelijk of aansturing met een tijdschakelaar, bewegingsmelder en/of CO²-melder.

Meer informatie: Schueco 

Deel dit artikel

permalink