Duurzame huisvesting en waardevermeerdering: hand in hand 

10 februari 2011

De toenemende eisen op het gebied van duurzaamheid en de behoefte aan een 'groen' imago zorgen voor een toename in de vraag naar duurzame huisvesting. Verduurzaming is daarmee een oplossing om de verhuurbaarheid te verbeteren en de kans op leegstand te verkleinen.

Deze visie maakt Cofely Energy Solutions concreet. Samen met partner Colliers schetsen zij nieuwe kansen in de vastgoedsector tijdens het symposium Duurzame Huisvesting: wie is aan zet, 10 februari, Spant Bussum. Het symposium beantwoordt de vraag: ‘wat is nodig om de vastgoedketen te verduurzamen?’.

Voor gebouw en gebied
Colliers en Cofely Energy Solutions zijn een uniek partnership aangegaan om vastgoedpartijen inzicht te geven in de kosten en de waarde van gebouwen. De aanpak van Cofely en Colliers is gebaseerd op de waardevermeerdering van gebouwen door duurzame energieoplossingen met minder CO2-uitstoot. Veel bestaande gebouwen of volledige complexen zijn inefficiënt wat betreft hun energieverbruik.

Gebouweigenaren/beleggers hebben behoefte hun gebouwen te upgraden voor het eenvoudiger verlengen van huurcontracten, terwijl huurders in een duurzaam pand gehuisvest willen zijn, of gewoonweg lagere verbruikskosten willen per werkplek.
 
Info & Inschrijving
Meer informatie en inschrijfmogelijkheid voor het symposium vindt u op de  Cofely Energy Solutions.

Deel dit artikel

permalink