Zonnepaneel in pannendak

KoraSun Magnus PV-panelen zijn volledig geïntegreerde zonnepanelen. Een meerwaarde voor elk dak.

Medeverantwoordelijk voor de naadloze aansluiting op de keramische dakpannen is het PU-kader. Het ultralichte kader is gebaseerd op de Colofast-technologie. Het hoogwaardige materiaal en het unieke kader zorgen voor hoge UV-resistentie, geen glans en kleurverandering, 100% waterdichtheid, geen vocht- of vuilinfiltratie tussen de glasbladen en een hogere levensduur (door de encapsulatieechnologie).

Bevestiging: 'plug & play'
Voor de bevestiging zijn speciale keramische hulpstukken ontwikkeld. Deze 'draagpannen' zijn voorzien van magneten. Geintegreerde metaalstrips onder de zonnepanelen klikken de module vast. De panelen zijn zo snel en eenvoudig te installeren.

De keramische hulpstukken zijn overigens per panmodel afgestemd op de maatvoering van het paneel. Dus geen snij- of zaagwerk. Door de unieke vormgeving van de draagpannen en het inventieve installatiesysteem worden de zonnepanelen fraai en zorgvuldig in het dak vastgezet.

De KoraSun Magnus PV-panelen zijn op maat gemaakt voor de keramische dakpannen van Koramic. De panelen zijn leverbaar voor de modellen Migeon Actua, Migeon Mega, Bisch Jura Nova, Pottelberg Tuile du Nord 44.

Zonne-energie dichter bij huis
Met KoraSun Magnus wordt zonne-energie letterlijk en figuurlijk dichter bij huis gebracht. Zonlicht is uitstekend om te zetten in elektriciteit. Veilig, gratis, onuitputtelijk en zonder uitstoot van schadelijke stoffen. Een duurzame oplossing voor aanbieder en eindgebruikers. En prima passend binnen de duurzame ondernemingsfilosofie van Wienerberger.

Voor meer informatie: Wienerberger

Deel dit artikel

permalink