Z.K.H. Prins Carlos over duurzaamheid

10 november 2010

Op woensdag 10 november 2010 organiseert Duurzaam Gebouwd de tweede editie van het congres De CO2 - neutrale stad.

Z.K.H. Prins Carlos de Bourbon de Parme heeft toegezegd de afsluitende presentatie te verzorgen. Zijn inspirerende presentatie zal gaan over de kansen en noodzaak van duurzaamheid in Nederland.

TV- personality Inge Diepman is dagvoorzitter waardoor discussie en interactie tijdens deze dag niet zal ontbreken. Keynote sprekers tijdens dit congres zijn Onno Hoes (Gedeputeerde Provincie Noord-Brabant), Chris Bruijnes (Meer met Minder), Andy van den Dobbelsteen (TU Delft), Marlon Huysmans (OVG), Geert Verlind (Cagerito) en Marjolein Demmers (DHV).

Deelnemers aan het congres ontvangen door het congres concrete handvatten voor het inzetten én behouden van duurzaamheid, in het beleid en proces.

Het programma van De CO2 - neutrale stad is zorgvuldig opgebouwd naar interesse en discipline. Het congres is interessant voor iedereen die beleidsmatig of operationeel bezig is met de thema's duurzaam bouwen, duurzame exploitatie, de CO2 neutrale stad, gemeente, duurzame samenleving, duurzame materialen, duurzame energie, duurzame mobiliteit of energieneutrale woningbouw.

Het congres wordt gehouden in Congrescentrum 1931 te Den Bosch en start om 09.30 uur.

De eerste editie van het congres in 2009 werd bezocht door ruim 320 deelnemers vanuit de overheid en marktpartijen. Het congres werd beoordeeld met een 8,5 voor de inhoud. Door de zorgvuldige samenstelling van het programma verwacht de organisatie ook dit jaar weer een inspirerend platform te creëren voor zowel marktpartijen als de overheid.

Inschrijven en meer informatie: www.co2neutralestad.nl 

Deel dit artikel

permalink

 

 

Links