Schakeldag 2010 in Utrecht

NL Milieu en Leefomgeving organiseert op 27 april in de Jaarbeurs Utrecht voor het derde jaar op rij de Schakeldag.

Op de Schakeldag 2010 geeft NL Milieu en Leefomgeving voorlichting over wet- en regelgeving binnen het VROM-domein. Hiermee biedt de Schakeldag relevante en actuele informatie voor overheden en waterschappen op het gebied van milieu, water, energie, klimaat, ruimtelijke ordening, bodem en afval aan op één bijeenkomst.

De Schakeldag 2010 heeft een plenair programma en 4 rondes met themasessies. Bezoekers kunnen sessies volgen op het gebied van Wabo, Activiteitenbesluit, Afval, Bodem, Klimaat & Lucht, Luchtkwaliteit, Mobiliteit, Ruimte, Veiligheid en Vermindering Regeldruk.

Ook kan er gekozen worden voor themaoverstijgende workshops over regionale uitvoeringsdiensten en ruimtelijke ordening of een rondleiding per fiets langs de verschillende luchtkwaliteitmaatregelen in Utrecht.

Naast de informatieve sessies en workshops is er voor bezoekers volop de mogelijkheid om informatie uit te wisselen en te netwerken met collega milieuprofessionals op het daarvoor ingerichte Marktplein. Op het Marktplein zijn de verschillende regelingen en programma’s vertegenwoordigd en kunnen bezoekers vragen voorleggen aan experts.

Deelname aan een Schakeldag kost 150 euro. Meer informatie over de Schakeldag, het programma en de inschrijfmodule is te vinden op de website www.schakeldag.nl.

Deel dit artikel

permalink