Sustainable Life Cycle Economy

Brink Groep organiseert op 13, 15 en 20 april lunchbijeenkomsten met als onderwerp Sustainable Life Cycle Economy (SLiCE).

Bij de ontwikkeling van een bouwproject wordt meestal alleen gestuurd op investeringskosten. In de praktijk leidt dit vaak tot hogere kosten in de beheer- en exploitatiefase van een gebouw. Daarom is sturing op exploitatiekosten aan het begin van het bouwproces van groot belang. Zeker gezien de vergoedingsstructuur, die geldt binnen het onderwijs. Daarnaast zal de imagoverbetering een zekerstelling van inkomsten kunnen betekenen. Duurzaam bouwen speelt hierin een steeds grotere rol.

Analysemethode
Om een realistische duurzaamheidsscenario op te stellen, heeft Brink Groep SLiCE ontwikkeld. Een analysemethode, die alle relevante kosten én opbrengsten beschouwt in relatie tot de ontwikkeling en exploitatie van onderwijs-vastgoed. Hoe dit precies werkt, laten we u zien tijdens  nteractieve lunchbijeenkomsten.

Gemeentelijke huisvestingsambtenaren en bestuurders, (vastgoed)managers, facilitair directeuren van onderwijsinstellingen kunnen kosteloos inschrijven.

Deel dit artikel

permalink