Klimaat Neutraal Renoveren? Gewoon doen!

Om de ambitieuze doelstelling van 50 tot 100% CO2-reductie in de bestaande bouw te bereiken roept SenterNovem alle partijen in de gebouwde omgeving op om samen stappen zetten.

Daarom organiseert SenterNovem een ontmoetingsdag voor bestuurders, beleidsmakers, innovators en professionals betrokken bij innovatievraagstukken rondom het verduurzamen van onze bestaande bouw.

Kortom, een bijeenkomst die u als koploper de kans biedt om het ijzer te smeden als het heet is, en in contact te komen met partijen die net als u werken aan een duurzame gebouwde omgeving.

Tijdens Klimaat neutraal renoveren? Gewoon doen! krijgt de bezoeker verschillende mogelijkheden om andere ambitieuze partijen te ontmoeten zodat interessante samenwerkingsverbanden ontstaan voor klimaatneutraal renoveren.

Wanneer, waar, hoe laat
Maandag 7 december 2009
Lokatie: Theater Odeon, Blijmarkt 25, Zwolle
Tijd: 12.00 - 16.30 uur

Voor wie?
Klimaat neutraal renoveren? Gewoon doen! is speciaal bedoeld voor bestuurders en beleidsmakers van gemeenten, woningbouwcorporaties, en professionals die zich bezighouden met de verduurzaming van de bestaand bouw en bezig zijn of ervaring hebben met het realiseren van 50 - 100% CO2-reductie in in de bestaande bouw.

Tal van gemeenten, provincies en corporaties willen de komende jaren stappen zetten richting klimaatneutraal bouwen, want er zijn heel wat besparingskansen mogelijk op het gebied van woningbouw. 40% van de totale CO2-uitstoot in Nederland komt namelijk uit de gebouwde omgeving.

In de bestaande bouw en met name de bestaande woningbouw is de meeste CO2-reductie te realiseren. De bouwsector in Nederland kent inmiddels vele initiatieven op het gebied van duurzaamheid, maar juist het realiseren van energiebesparing in de bestaande bouw is een enorme opgave. Enorm vanwege de aantallen woningen waar het om gaat en vanwege de kosten die ermee gepaard gaan. Maar vooral enorm omdat er in Nederland (en erbuiten) nauwelijks ervaring mee is.

Programma
U bent vanaf 11.30 uur van harte welkom voor de ontvangst en een lunch waarna het programma start om 13.00 uur. Van 13.00 uur tot 16.00 uur vinden er verschillende matchmaking activiteiten plaats inclusief een netwerk break met als doel zoveel mogelijk deelnemers in gesprek te laten komen met elkaar. Dit wordt op ludieke wijze ingevuld. Vanaf 16.00 uur is er gelegenheid om nog even na te praten.

Bouwt u mee?
U kunt zich direct via deze link inschrijven en aangeven of u ook interesse heeft om deel te nemen aan een 'Lunch for 2' waarbij u exclusief de gelegenheid krijgt een interessante partij naar keuze te ontmoeten.

Deel dit artikel

permalink