Reputatie Monitor van ontwikkelaars

Volker Wessels Vastgoed heeft voor de derde opeenvolgende keer de eerste plaats behaald in de Reputatie Monitor 2009 van Building Business.

Op 16 november zijn in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam de resultaten van het reputatieonderzoek gepresenteerd.

Consistent
Volker Wessels Vastgoed heeft zich met name verbeterd op de reputatieaanjagers ‘bedrijfsmatige werkwijze’ en ‘maatschappelijke verantwoord ondernemen’, en daardoor de afstand tot nummer twee iets vergroot.

De communicatie rond Climate Ready, het energiezuinige concept voor nieuwbouwwoningen, heeft daaraan zeker bijgedragen. Volker Wessels Vastgoed scoort al sinds de start van de Reputatie Monitor consistent in de top.

Directeur Dietmar Werner van Volker Wessels Vastgoed: "Uiteraard zijn wij bijzonder trots om consequent mee te draaien in de top van de Reputatie Monitor. Nu is het zaak om deze positie vast te houden en te versterken. Wij blijven onze ingeslagen koers volgen met het ontwikkelen van innovatieve en duurzame projecten. Verder houden wij bedrijfsmatig werken en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat wij een positie aan de top kunnen vasthouden."

Bijschrift foto: René Buck (Buck Consultants Int.), Alexandra Straus (Portaal), Joost van Kimmenaede (Van Wijnen) en Onno Dwars (Volker Wessels Vatgoed).

Deel dit artikel

permalink