Zes maatwerkoplossingen voor dakelementen

Onlangs introduceerde IsoBouw Systems zes nieuwe concepten voor de SlimFix dakelementen.

Met SlimFix Flex kunnen verwerkers en voorschrijvers zelf bepalen of en in welke mate de dakelementen projectspecifiek geprefabriceerd moeten zijn bij aanlevering. Door voor één of meerdere maatwerkoplossingen te kiezen kan men, tegen relatief gezien geringe meerkosten, het gemak en de snelheid van verwerken of de esthetische verbeteringen zelf beïnvloeden.

De 6 maatwerkoplossingen zijn:
- SlimFix Flex Dakvenstervoorziening: De dakelementen worden fabrieksmatig constructief voorbereid op de toepassing van alle gangbare dakvensters. Hierdoor zijn geen bouwkundige constructies zoals ravelingen meer nodig.
- SlimFix Flex Gootverjonging: Een fabrieksmatige verjonging van de dakelementen (bovenzijde) aan de gootzijde waardoor lekwater automatisch afgevoerd wordt in de goot.
- SlimFix Flex Boeiverjonging: Een fabrieksmatige verjonging van de dakelementen (onderzijde) aan de gootzijde waardoor de boeiboord smaller uitgevoerd kan worden.
- SlimFix Flex Paselement: Elementen worden fabrieksmatig op de noodzakelijke breedte gezaagd waarbij er altijd een extra tengel geplaats wordt, met eventueel een extra langslat voor meer stabiliteit.
- SlimFix Flex Gekoppeld: Een koppeling van meerdere dakelementen tot één element voor een snellere verwerking.
- SlimFix Flex Element op Maat: Alle dakelementen worden fabrieksmatig op maat gezaagd en als een legpuzzel verwerkt zonder zagen op de bouw.

Meer informatie www.isobouw.nl/SlimFixFlex

Deel dit artikel

permalink