Zonnestroom en Actieve gevels

Op 8 oktober 2009 in het Bouwhuis te Zoetermeer Koplopers op gebied van actieve gevels en zonnestroom aan het woord tijdens twee SBR-bijeenkomsten.

Energie besparen en opwekken gaan steeds vaker samen. Reden voor kennisplatform voor de bouw SBR om op 8 oktober 2009 twee Visiebijeenkomsten op één dag aan te bieden: een over Zonnestroom en een over Actieve Gevels. Geïnteresseerden kunnen naar keuze beide bijeenkomsten of één van beide bezoeken. Wie beide bezoekt krijgt korting op de entreeprijs. Plaats van handeling is het Bouwhuis te Zoetermeer.

Ochtendprogramma: Visiebijeenkomst Actieve Gevels.
Dankzij geïntegreerde 'slimme' installatietechnieken gaan gebouwen steeds meer lijken op 'organismen'. Een goed geïnstalleerde 'actieve gevel' kan zonder menselijke bemoeienis bijdragen aan zowel een flinke energiebesparing, als het comfort in het gebouw. De bijeenkomst geeft een compleet beeld van de ontwikkelingen rondom actieve gevels.

Middagprogramma: Visiebijeenkomst Zonnestroom
Zonnestroom als duurzame energiebron staat momenteel volop in de belangstelling. Vanaf 2020 moet alle nieuwbouw energieneutraal zijn. Woningen en gebouwen moeten dus energiezuinig worden. De resterende energievraag moet duurzaam worden opgewekt. SBR staat uitgebreid stil bij de diverse mogelijkheden, ontwikkelingen en randvoorwaarden. Ook de alternatieven komen aan bod. Voorlopers op het gebied van zonnestroom en architectuur presenteren actuele informatie en laten inspirerende voorbeelden zien.

Meer informatie, aanmelden en prijs
Meer informatie: Programma en aanmelden
Wie deelneemt aan beide bijeenkomsten betaalt in totaal 292,50 Euro in plaats van 390,- Euro. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen aan het ochtend- of middagprogramma deel te nemen. U betaalt dan 195,- Euro per persoon.

Deel dit artikel

permalink