Green Buildings 2009

Dinsdag 22 september 2009 wordt in het Stopera Muziektheater in Amsterdam het congres Green Buildings 2009 gehouden.

Van de Nederlandse CO2-uitstoot wordt 35% veroorzaakt door gebouwen. De sleutel voor deze CO2-uitstoot ligt in de 99% bestaande gebouwen. Green Buildings 2009 geeft concrete maatregelen, toekomstvisies en best practices voor deze duurzaamheid. Voor iedereen in vastgoed, huisvesting en facility management.

Sprekers 

Marijke Vos,  Peter Jägers van de RGD,  Harry Verhaar Sr. Director Energy en Climate Change bij Philips. David Cox duurzaamheidspecialist van 3M, Huib Boissevain van Annexum, Thomas Rau van Rau Architects, Pieter Reijnders.

Verder is er een panel discussie met SenterNovem, FMN en DUtch Green Building Council. De Dagvoorzitter is Bram Adema. Hij  heeft in de afgelopen tien jaar duizenden gebouwen geoptimaliseerd op duurzaamheid en kosten. Hij is oprichter en directeur van Corporate Facility Partners, gastdocent aan verschillende Hogescholen en spreker/dagvoorzitter op meerdere congressen per jaar.

Inschrijven

Inschrijven kan door uw gegevens te mailen naar CFP. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen.T: 055 -355 51 99, E: info@cfp.nl.

Kosten
€ 75,- zonder diner en € 100,- incl. diner (ex. BTW).
Leden van FMN, DGBC, SenterNovem en CREME:
€ 50,- zonder diner en € 75,- incl. diner (ex. BTW).

Over CFP
Corporate Facility Partners BV biedt complete dienstverlening in Facility Management en Huisvesting voor de grootste 2000 organisaties in Nederland. CFP is onder andere gespecialiseerd in kostenreductie en duurzaamheid.

Deel dit artikel

permalink