Nieuw decennium

Hans Kuiper Hoofd Stedebouw Den Haag; nieuwe directie voor KOW

Bijna achteloos zat KOW magazine tussen de stapels verzamelde architectuurbladen. De 56 pagina dikke glossy uitgave van het gerenommeerde architectenbureau ontsnapte daarom bijna aan de aandacht. Maar het is nummer 1 jaargang 1 van juni 2009, en staat voor een nieuwe fase bij KOW.

Een tijdschrift blijft toch een prettig medium om werk van architecten onder de aandacht te brengen. En in het redactioneel intro is het doel vaker zo’n productie te maken. Gezien de omvang van de projecten waaraan gewerkt wordt is dat makkelijk mogelijk. Prominente plaatsen voor park 20| 20, de visie op herstructurering en een interview met Hans Kuiper, de ‘K’ uit KOW.

Hans Kuiper werd het nieuwe hoofd Stedenbouw van Den Haag. Een positie die in het verleden onder andere werd bekleed door Berlage en Dudok.
Kuiper slaat in het interview even lekker om zich heen. De nieuwe uitdaging geeft hem eindelijk de erkenning die hij verdient.

Enkele pagina’s ervoor presenteert de nieuwe directie zich. Tien jaar na de oprichting gaat een nieuw team directie voeren. René Marey is algemeen directeur, Anjelica Cicilia commercieel directeur, Edward van Dongen operationeel directeur en Victor verstappen als financieel directeur.

KOW is bijzonder trots op Hans: "We gunnen de Gemeente Den Haag onze dynamische inspirator van harte.”

KOW magazine, onder eindredactie van Ron de Goeij, René Marey en Arend Hilhorst.
E. redactie@kow.nl

Deel dit artikel

permalink