Opening ecologische werkruimte

Minister Cramer opent 11 mei aanstaande een ecologische werkruimte aan de Overtoom in Amsterdam. Dit is een eerste pilot van Winnen & Co.

Op maandag 11 mei wordt er een unieke ecologische werkruimte geopend aan de Overtoom 409 in Amsterdam van Projectontwikkelaar Winnen & Co.

Minister Cramer zal om 16.15 uur het pand officieel openen. Daarnaast zal Marijke Vos, milieuwethouder van de Gemeente Amsterdam, een intentieverklaring tekenen waarin Winnen & Co en de gemeente Amsterdam zich  beiden beloven in te zetten voor een milieuvriendelijker Amsterdam.

Klimaattafel
Voorafgaand aan de opening vindt om 13.30 ‘de klimaattafel’ plaats en ontmoeten vijftien beslissers en adviseurs uit de (duurzame) bouwsector elkaar. Samen willen ze tot concrete ideeën komen om de bestaande bouw in Amsterdam milieuvriendelijker te maken. Om 15.30 uur komen de andere gasten en kunnen zij elkaar ontmoeten op een ‘eco-speeddate’!

Binnenkort komt beslisser uit de bouwsector ellkaar ook online vinden op Linkedin onder de naam “Amsterdam Bouwt Duurzaam”.

Over Winnen
Winnen & Co is een Amsterdamse projectontwikkelaar gespecialiseerd in het verduurzamen van bestaande bouw.

Meer informatie: www.winnenenco.nl

Foto: Martijn Winnen

Deel dit artikel

permalink