Peter Keur Vastgoedman van het jaar

Peter Keur, directievoorzitter van de FGH Bank, is de nieuwe Vastgoedman van het jaar. Keur ontving deze belangrijke jaarlijkse onderscheiding, die door Vastgoedmarkt acht jaar geleden in het leven werd geroepen, uit handen van de vorige winnaar, Jaap Gillis (COO Redevco).

Anne-Marie Rakhorst (directeur Search) kreeg een nieuwe onderscheiding, de Popular Vote. In de verkiezing van de Vastgoedman of -vrouw van het jaar konden zowel abonnees van Vastgoedmarkt via internet stemmen als een breder publiek. Rakhorst voerde de laatste lijst aan en Keur had de zwaarder wegende voorkeur van de abonnees van Vastgoedmarkt.

De naam van de nieuwe Vastgoedman van het jaar werd bekendgemaakt tijdens het Trends Congres van Vastgoedmarkt. In totaal waren vijf vooraanstaande vastgoedmannen en -vrouwen genomineerd. Behalve Keur en Rakhorst waren dat Lesley Bamberger (CEO Kroonenberg Groep), René Hogenboom (directievoorzitter Altera en voorzitter IVBN) en Anneke de Vries (countrymanager Nederland ING Real Estate Development).

Deel dit artikel

permalink