Van raamkozijn naar balkon... en terug!

Alcoa Architectuursystemen presenteert tijdens de Internationale Bouwbeurs in Utrecht ‘kleine vrijheid in de stad’.

Tot morgen is de nieuwste generatie van de Bloomframe te zien op de Iternationale BouwBeurs in in Utrecht. Alcao architectuursystemen ontwikkelde dit revolutionaire raamkozijn dat met een druk op de knop verandert in een balkon.

Dit dynamische gevelelement biedt de mogelijkheid om o.a. appartementen in hoogstedelijke gebieden te voorzien van aanvullende buitenruimte. In de zoektocht naar compactere appartementen voor de toekomst biedt Bloomframe een oplossing. “De kleine vrijheid in de stad” zoals de Bloomframe ook wel genoemd wordt, is toepasbaar in zowel renovatieprojecten als in nieuwbouw, zonder ingrijpende bouwkundige werkzaamheden.

Flexibele maten
De afmeting, het materiaal en de kleurstelling van het Bloomframe balkon is flexibel. Elke gebruiker kan het balkon in zijn of haar wensen laten uitvoeren. Hoewel het balkon zeer degelijk en stevig is, oogt het balkon elegant en transparant.

Dit innovatieve product heeft in de afgelopen periode diverse prijzen gewonnen zoals onder andere de Red Dot Award 2008 en Audi Design Award 2008.

Te zien in hal 1 op stand A142.

Meer informatie: Alcoa Architectuursystemen

Deel dit artikel

permalink