Seminar "Duurzame habitat!"

Is duurzaamheid een trend? Wat is het belang van duurzaamheid in 2020? Kan een duurzaam gebouw ook comfortabel zijn? Welke eisen moeten we stellen? Deze vragen staan centraal in het seminar "Duurzame habitat! Hoe comfortabel is dat?" op 10 maart in Oegstgeest.

Het seminar biedt kennis van een duurzame werkomgeving in relatie tot comfort. Ecophon will de mogelijkheden en onmogelijkheden aan de hand van discussies en interviews met de bezoekers delen.

Futurist Marcel Bullinga (dagvoorzitter), experts en vakgenoten delen hun visie. Na afloop heeft de bezoeker een helder beeld van trends, ontwikkelingen on mogelijkheden omtrent het comfort van een duurzame habitat.

Programma
13.30 u Ontvangst
14.00 u Duurzaamheid in de toekomst, Marcel Bullinga, futurist
14.30 u Workshop: Beeldenstorm & Burengesprek
14.45 u Podiumgesprek met:
- Henk Waaldijk van SenterNovem (Agentschap voor duurzaamheid en innovatie)
- Henk Drost van Steelcase Ned. (Ontwerper en producent kantoormeubilair)
- Marlies Rohmer van Architectenbureau Marlies Rohmer
15.15 u Podiuminterview met:
- Prof.dr.ir. Anke van Hal (Praktijkhoogleraar Sustainable Housing Transformation) 
- Marcel van den Bunder, Commercieel Directeur PSV NV

Vanaf 16.00 u Borrel met vakgenoten in het penthouse van het CORPUS.

Locatie en datum
Het seminar vindt plaats op 10 maart 2009 in het CORPUS te Oegstgeest. Voorafgaand aan het seminar kunt u deelnemen aan een reis door het menselijk lichaam (duur 55 minuten). Dit kunt u aangeven bij uw reservering.

Reservering
Aanmelden kan per e-mail plafonds@ecophon.nl  Na aanmelding ontvangt u een schriftelijke bevestiging en routebeschrijving. Er wordt  een bijdrage in de kosten gevraagd van € 99,- p.p. Na aanmelding ontvangt de deelnemer hiervoor een factuur.

Voor meer informatie: Seminar

Deel dit artikel

permalink