Bouwbedrijven en opdrachtgevers in debat

Bouwbedrijven, opdrachtgevers en belangenbehartigers in de bouw kunnen in een nieuw discussieplatform hun stem later horen over actuele thema´s. Onder leiding van parlementair journalist Frits Wester wordt op 14 januari 2009 voor de tweede keer het symposium ´Stemming in de bouw´ gehouden.

Het symposium vindt plaats tijdens InfraTech, de tweejaarlijkse vakbeurs voor Grond-, Water- en Wegenbouw in Ahoy Rotterdam.

Thema's
Tijdens het symposium wordt gediscussieerd over drie zeer relevante thema´s: nieuwe aanbestedingsvormen versus traditioneel aanbesteden, het werven en behouden van gemotiveerd personeel en trage politieke besluitvorming versus versnelde realisatie van infrastructurele projecten in de bouw.

Vooral de spoedwettrajecten van Verkeersminister Eurlings zullen in de politieke sessie uitgebreid besproken worden.

Stemmen
Het symposium staat wederom onder voorzitterschap van Frits Wester. Er doen enkele prominente sprekers mee aan het symposium, waaronder Charlie Aptroot (Tweede Kamerlid VVD), Inez Groen (auteur van het boek ‘Einstein Generatie’) en Jan-Renger Harwig (Hoofd Inkoop Management GWW van de Bouwdienst Rijkswaterstaat) en Elco Brinkman.

De aanwezigen kunnen door middel van stemkastjes, waarmee zij direct hun stem kunnen uitbrengen over bepaalde onderwerpen, het verloop van de discussies bepalen.

Plaats en tijd
Het symposium vindt plaats op woensdag 14 januari 2009 in Ahoy Rotterdam tijdens InfraTech. Het programma start om 09.00 uur en eindigt om 14.00 uur. Een lunch is in het programma opgenomen en het symposium wordt afgesloten met een gezamenlijke borrel. Na het symposium is ook ruimschoots de gelegenheid om de beurs InfraTech te bezoeken.

Aanmelden
Voor meer informatie: infratech@bouwendnederland.nl

Deel dit artikel

permalink